O serach w wakacyjnej scenerii

07.07.2016

mat. prasowe

 

Tomasz Kammel, Jacek Wyrzykiewicz - Hochland Polska, Beata Okrój-Rozbiewska - Quality PR, Marcin Budynek, Jagoda Konarska - Quality PR, Radosław Jurkowski - Hochland Polska, fot. mat. prasowe

Tomasz Kammel, Jacek Wyrzykiewicz – Hochland Polska, Beata Okrój-Rozbiewska – Quality PR, Marcin Budynek, Jagoda Konarska – Quality PR, Radosław Jurkowski – Hochland Polska, fot. mat. prasowe

Jacek Wyrzykiewicz z Hochland Polska (w środku) opowiedział, jak różnorodne są smaki serów Hochland w krążkach i skąd bierze się ich wyjątkowy smak, fot. mat. prasowe

Jacek Wyrzykiewicz z Hochland Polska (w środku) opowiedział, jak różnorodne są smaki serów Hochland w krążkach i skąd bierze się ich wyjątkowy smak, fot. mat. prasowe

Marcin Budynek, laureat wielu konkursów kulinarnych, szef kuchni i dyrektor gastronomii w Hotelu Warszawa w Augustowie, fot. mat. prasowe

Marcin Budynek, laureat wielu konkursów kulinarnych, szef kuchni i dyrektor gastronomii w Hotelu Warszawa w Augustowie, fot. mat. prasowe

Marcin Budynek zaaranżował stanowiska, na których dziennikarze pomagali mu przygotować kanapki i przekąski pod hasłem „Hochland smakuje wszędzie” – na pikniku, wycieczce, w górach czy nad morzem, fot. mat. prasowe

Marcin Budynek zaaranżował stanowiska, na których dziennikarze pomagali mu przygotować kanapki i przekąski pod hasłem „Hochland smakuje wszędzie” – na pikniku, wycieczce, w górach czy nad morzem, fot. mat. prasowe

W ostatnim dniu czerwca odbyło się spotkanie prasowe marki Hochland. Tym razem goście zostali zaproszeni do nadwiślańskiego klubu La Playa, gdzie mogli poczuć się jak na najlepszych wakacjach.

Na wakacje Hochland Polska zaplanował ok. 40 pikników w całej Polsce, podczas których będzie można spróbować pysznych kanapek z serkami Hochland, a wszyscy goście będą mogli odpocząć w strefie relaksu na kocach i leżakach. Spotkanie dla dziennikarzy było namiastką tego co szykuje Hochland.

Spotkanie poprowadził Tomasz Kammel, który opowiedział o swoich wrażeniach z telewizji śniadaniowej. Z kolei Jacek Wyrzykiewicz z Hochland Polska opowiedział, jak różnorodne są smaki serów Hochland w krążkach i skąd bierze się ich wyjątkowy smak. O propozycje przekąsek z serami Hochland w krążkach zadbał znany kucharz Marcin Budynek, laureat wielu konkursów kulinarnych, szef kuchni i dyrektor gastronomii w Hotelu Warszawa w Augustowie.

Marcin Budynek zaaranżował stanowiska na których dziennikarze pomagali mu przygotować kanapki i przekąski pod hasłem „Hochland smakuje wszędzie” – na pikniku, wycieczce, w górach czy nad morzem.

W specjalnie zaaranżowanej strefie degustacyjnej zaproszeni goście mieli możliwość spróbowania wszystkich dostępnych serów Hochland w krążkach i zagłosowania na swój smak. Ostatecznie I miejsce zajął serek z ziołami. Zaproszeni goście mieli też chwilę czasu na relaks i odpoczynek na leżakach. Była możliwość gry w siatkówkę plażową, kółko i krzyżyk, tablica celnościowa, fotobudka i gra jenga, która wzbudziła wiele emocji.

COPYRIGHTS BCC
CREATED BY 2SIDES.PL