Ostatnie tygodnie i okoliczności sprawiły, że wiele firm członkowskich BCC podjęło nowe aktywności, zaangażowało się w nowe projekty, a to, co było dla nich znakiem rozpoznawczym – rozwinęło i udoskonaliło.
Tak jest w przypadku Hotelu Mazurkas. Usługi, które kiedyś były tak oczywiste: wyszukany, kreatywny catering ogólnopolski z wykwintną oprawą np. unikalnym dla nas ceremoniałem gastronomicznym na konferencje, uroczystości pokonferencyjne i inne, odeszły w przeszłość, jak przyznają pracownicy.
Mazurkas zapewnia jednak, że kreatywność nie opuściła tu nikogo. Szefowie Kuchni w gotowości czekają, by wyjść naprzeciw wymaganiom Gości, mimo obostrzeń bezpieczeństwa i ograniczeń w pracy. “Dopasowujemy się do rynku. Spotkania biznesowe odbywają się, a my wiemy, że poza względami bezpieczeństwa bardzo ważna jest dla nas wszystkich ciągłość biznesowa. Przygotowaliśmy ofertę cateringu z zachowaniem wszelkich norm bezpieczeństwa: wykwitną kuchnię, dania w wersji mięsnej lub wegańskiej, pakowane w jednorazowe, próżniowe opakowania tak, by zgodnie z rygorystycznymi zasadami bezpieczeństwa potrawy zachowały swoją wilgotność i temperaturę” – zapewnia Mazurkas.
Dania i pakiety fingerfoodowe na spotkania firmowe lub prywatne czekają na zamówienia pod adresem: catering@mazurkascatering.pl