Kolejna odsłona „Akademii Dobrego Smaku” Spotkanie Loży Częstochowskiej BCC

23.09.2021

Po raz kolejny mieliśmy okazję gościć naszych Członków na Spotkaniu Loży Częstochowskiej BCC z cyklu „Akademia Dobrego Smaku”. Tym razem spotkaliśmy się w sercu Jury Krakowsko-Częstochowskiej, a gospodarzem spotkania był należący do naszej Firmy Członkowskiej, Hotel Villa Verde Congress & Spa**** w Zawierciu.

Wieczór rozpoczęliśmy wręczeniem Czwartego Diamentu do Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu, który z rąk Katarzyny Woszczyny – wiceprezes Zarządu BCC, Kanclerz Loży Częstochowskiej i Małopolskiej odebrał Artur Wołoszyn, prezes Zarządu Stoelzle Częstochowa, który otrzymał również tytuł Ambasadora Polskiej Gospodarki.

Medalem Europejskim uhonorowana została Kancelaria Dawid & Partnerzy – Adwokaci i Radcowie Prawni, wyróżnienie odebrał mec. Jarosław Dawid za Konkurs „Od mundurka do togi”.

Spotkanie było wspaniałą okazją do złożenia gratulacji i życzeń Fedirowi Yurkevych, prezesowi Zarządu Hegelmann Transporte z okazji jubileuszu 10-lecia Firmy.

 

Powitaliśmy również w Business Centre Club nowe koleżanki i kolegów, którym uroczyście wręczyliśmy Nominacje Członkowskie:

– Agnieszka Łapaj, prezes Zarządu Grupa Łapaj sp. z o. o.

– Lukas Jeznach, współwłaściciel, prezes Zarządu Ergonome sp. z o.o.

– Hubert Michalak, prezes Zarządu Hillwood sp. z o.o. W imieniu prezesa Nominacje Członkowskie odebrały Magdalena Ostrowska i Joanna Jachacy.

Wszystkim wyróżnionym i nagrodzonym serdecznie gratulujemy!

Pamiątkowe zdjęcia z całego wydarzenia wykonał Szymon Podubny Photos

 

COPYRIGHTS BCC
CREATED BY 2SIDES.PL